Nyitólap
Medenceépítés
Cégünkről
Medencék
Szolgáltatások
Saját gyártású termékekmedenceszegelyko.hu Saját gyártású
medence szegélykövek!Ajánlatunk kertépítéshez:
Miditt-Land Bt.

 


Cégünkről

A Frankmen Uszodatechnikai Bt. 2000-ben alakult családi alapon működő mérnöki vállalkozásként, egyesítve a 15 éves uszodatechnikában szerzett szakmai tapasztalatot a fiatalos, kreatív gondolkodással. Cégünk neve magában hordozza családunk vezetéknevét és cégfilozófiánkat, mely angolból fordítva: "MEGBÍZHATÓ EMBEREK". A megbízhatóság mellett fontosnak tartjuk azt, hogy minden ügyfelünkkel kapcsolatot tartsunk a tervezéstől kezdve, igény szerint a használatbavétel után is. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy megbízóink elképzelései a legkisebb részletig megvalósuljanak.

Kínálatunkban szinte bármely medencefajta megtalálható, a műanyag készmedencéktől kezdve az épített, - fólia, csempe, vagy üvegmozaik burkolatú - vasbeton medencékig. Az építéshez minőségi alkatrészeket használunk, az általunk beépített elemekre több év garanciát vállalunk.

Jelenleg a zsalukőből épített, fóliaburkolatú medencékből készítünk legtöbbet, szinte az ország minden részén. Véleményünk szerint e típus az ár / minőség / használhatóság arányok kedvező volta miatt örvend ekkora népszerűségnek.

Az így megépült medencéknek a méret, és a forma sem szab határt. A technológia előnye, hogy akár a megrendelő saját kőművese is elvégezheti a szerkezetépítés munkáit, lecsökkentve ezzel az építési költségeket. Az így kivitelezett medencék is a mi szakmai irányításunk, és műszaki felügyeletünk mellett épülnek, hiszen a komplett medence működéséért a garanciát mi vállaljuk.

A már üzemelő medencék szervizelését, szakszerű tavaszi beüzemelését, téliesítését is vállaljuk. A szervízszolgáltatás része, hogy a működtetéshez szükséges vegyszereket, kiegészítő tartozékokat a helyszínre szállítjuk.

A kedvező árú, minőségi termékek palettáját igyekszünk saját termékekkel bővíteni. Egyedi gyártású szegélyköveinket, valamint rozsdamentes acélból készült medence kiegészítőinket a megrendelőinken kívül több uszodatechnikai cég is szívesen vásárolja.

Szeretettel várjuk megtisztelő érdeklődését.

Medencék >>>